Role-play hračky s kuchyňou sú nevyhnutné…

Autor: DK

Zima je takmer tu, čo znamená viac stráveného času v interiéri a hľadania kreatívnejších spôsobov, ako zabaviť tých najmenších. Ale nebojte sa, náš obchodík Little Rabbit pokryje všetky vaše herné potreby! Máme pre vás vzrušujúcu škálu hračiek na hranie v kuchyni, ktoré vám a vášmu drobcovi pomôžu prekonať chlad s nekonečnými spôsobmi učenia a hry. Všetky ponúkané kuchynky (Little Dutch, Janod, Melissa&Doug…) boli špeciálne navrhnuté tak, aby rozvíjali vaše dieťa prostredníctvom osvedčených konceptov, ktoré zaujmú a vzdelávajú. Budete prekvapení, na čo ich vzácna myseľ prichádza prostredníctvom každodenných úloh, ktoré dospelí považujú za domáce práce. Hračky na roly sú určené na napodobňovanie mamy a otca pomocou predstavivosti a každodenných konceptov na hodiny zábavy a smiechu.

Role-play (hráme sa na) hra zvyšuje zručnosti, ako je slovná zásoba, riešenie problémov, vyjednávanie, kreativita, organizovanie a plánovanie a aplikácia novozískaných vedomostí ako výsledok toho, že vaše dieťa zoznámite so všetkými jedinečnými spôsobmi fungovania kuchyne. Od úhľadných a organizovaných až po chaotické, sú kuchyne centrom rodinných stretnutí a najviac kopírovanou miestnosťou v dome. Fyzická hra podporuje zdravý život rozvíjaním zručností, ako je rozvoj hrubej a jemnej motoriky, kondície, sily a koordinácie.

Tieto hry sú aj sociálne a emocionálne hry, ktoré pomáhajú rozvíjať zručnosti, ako je zdieľanie, striedanie sa a spolupráca. Prostredníctvom skupinovej hry sa deti učia hodnotu seba samého a ako sa správať k druhým. Zvyšovanie sebaúcty, hrdosti a úspechov, pocitu bezpečia a ochrany, rozvoj zmyslu pre seba a individualitu a pocitov alebo účelu.

Želáme vám a vašej rodine hodiny zábavy a smiechu….

Kolektív Little Rabbit

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *